Allplan Bimplus

Ez egy hatékony eszköz, amelyet a BIM projektek következetes irányításához és együttműködéséhez terveztek. A program lehetővé teszi a projektcsoportok, az alvállalkozói tevékenységek átfogó és hatékony koordinálását, valamint a BIM modell teljes felügyeletét. Az Allplan Bimplus segítségével gyorsan észlelheti az esetleges ellentmondásokat, majd könnyedén feladatokat rendelhet a projektben részt vevő megfelelő alkalmazottakhoz és partnerekhez.

Miért válassza az Allplant?

Sokoldalúság

A projektben részt vevő beruházási projekt résztvevői (pl. Befektető, vállalkozók és tervezők) az Allplan Bimplus céggel könnyen és gyorsan hozzáférhetnek az épületről gyűjtött információkhoz, bárhol és bármikor.

 

Koordináció 3D-ben

A más iparágakkal való ütközéseket automatikusan azonosítják és vizualizálják. A modellek vagy az egyes elemek kényelmesen kombinálhatók további elemekkel, például: fotók, dokumentumok, problémaleírások és javasolt megoldások.

Minőség ellenőrzés

Az integrált és hatékony Allplan Bimplus rendszer lehetővé teszi az információk kezelését és a szükséges, átfogó áttekintést az objektumról. A Bimplus programmal semmilyen információ nem fog elveszni és folyamatosan frissülni fog, többek között: az előrehaladás nyomon követése, értesítések, változáskezelés, feladatok, ütközések és még sok más.

Allplan DEMO letöltése

Töltse le és próbálja ki az Allplan szoftvert ingyenesen 30 napig

Allplan Architecture

Szoftver, amely segít a tervezésben – BIM technológiával

Allplan Engineering

Szoftver, mely segít az épületek, hidak és utak tervezésében.

Allplan Bimplus

Hatékony BIM projekttervezéshez fejlesztett szoftver