Allplan mérnököknek

Az Allplan egy átfogó BIM szoftver a Nemetschek tervezőitől – építészek számára.

Az Allplan Architecture program egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi teljes 2D dokumentáció és 3D koncepciók létrehozását a legmagasabb szintű vizualizációkkal. Összekapcsolt nézetek esetén az összes változás globálisan megtörténik, és lehetővé teszi a változások gyors alkalmazását a projektben. Minden építész értékelni fogja a fájlok importálásának és exportálásának széles skáláját is.

Miért válassza az Allplant?

Életreszóló liszensz

Az Allplan lehetővé teszi a költségek minimalizálását az élettartamra szóló licenccel. A gyártó lehetőséget ad a választásra, és lehetőséget kínál az ideiglenes licenckölcsönzésre is. Minden licenc elektronikus és korlátlan a munkaállomásokra történő telepítéshez.

 

Tervezés BIM technológiával

Az Allplan lehetővé teszi virtuális épület, hidak és közúti infrastruktúra létrehozását, majd hatékony megvalósítását az építkezésen. Minden objektum és elem, beleértve az erősítést is, 3D-ben készül, ami minimalizálja a hibákat vagy pontatlanságokat, és lehetővé teszi azok észlelését a tervezés korai szakaszában.

Részletes 2D dokumentációk

Az Allplan összes vetülete, keresztmetszete és nézete 3D-s modell alapján készül, ami garantálja aktualitásukat. Ezenkívül a hatékony elrendezés és tervezőeszközök biztosítják a maximális pontosságot a lapos dokumentumok készítésekor. A megerősítés modellezésének pontosságát a 2D rajzrendszer adja hozzá, és csak végül a 3D módban történő megerősítést generálja.

Allplan DEMO letöltése

Töltse le és próbálja ki az Allplan szoftvert ingyenesen 30 napig

Allplan Architecture

Szoftver, amely segít a tervezésben – BIM technológiával

Allplan Engineering

Szoftver, mely segít az épületek, hidak és utak tervezésében.

Allplan Bimplus

Hatékony BIM projekttervezéshez fejlesztett szoftver